Select & Match werkt met een nieuwe unieke werving en selectie methode

Door een uitgekiend systeem van selecteren vinden wij voor onze opdrachtgevers en kandidaten de juiste match. Wij nemen al onze kandidaten die reageren op een vacature een assessment af. Ook brengen wij bedrijven in beeld door middel van een cultuur- of imagoanalyse. Tot slot wordt een functieprofiel opgesteld. Beide profielen moeten matchen met het profiel van onze kandidaten. Dit is de basis om kandidaten aan opdrachtgevers voor te stellen.

Het hele proces wordt door professionele software gestuurd en geeft uiteindelijk de informatie waarop bedrijven een beslissing kunnen nemen. Uit onze analyses kunnen veel indicaties worden afgelezen over het toekomstig functioneren van onze kandidaten in uw setting. Vragen als leidinggevend vermogen, omgaan met veranderingen, stressbestendigheid en wat dies meer zij. Met andere woorden wat zijn/haar sterke en zwakke punten zijn. Bij de intake door onze consultants kunnen opdrachtgevers deze meer specifieke vragen ook meegeven voor de selectie.

De kosten van het voortraject wegen lang niet op tegen de kosten van een medewerker die vroegtijdig afhaakt of langdurig ziek wordt door stress of andere factoren. Een medewerker die op zijn/haar plaats zit zal met meer plezier functioneren en betere prestaties leveren wat met de jaren een aardig voordeel kan opleveren. Al deze werkzaamheden worden door onze vakkundig getrainde franchisenemers uitgevoerd.

 

Jan Krekt
Directeur Select & Match B.V.

Telefoon: 088 - 2356 900
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

 

Onze vestigingen

Vestigingen

Hoofdkantoor
Directie: Jan Krekt
Lylantse Plein 1, unit 0.25
2908 LH Capelle a/d IJssel
088 - 23 56 900
info@selectenmatch.nl

Vestiging Amsterdam
Manager: Joep Zijp
Wilhelminastraat 214-L
1054 WV Amsterdam
088 - 23 56 959
j.zijp@selectenmatch.nl

Vestiging Spijkenisse
Manager: A. Cronie
DC Meesstraat 26
3201 RA Spijkenisse
088 - 23 56 922
a.cronie@selectenmatch.nl

Vestiging Drenthe
Manager: J. Veenstra
Kwekebos 312
7823 LN Emmen
088 - 23 56 958
j.veenstra@selectenmatch.nl

Interesse om aan de slag te gaan?

Neem contact op!