Franchise op zijn best bij Select & Match

Select & match legt de lat hoog

Werving & Selectie is ons vak. Dat doen we goed. En eigenlijk beter dan anderen, vinden we. In onze dienstverlening* leggen we de lat hoog, gefocust op de perfecte match. Integer in onze operatie, met oog voor opdrachtgever en kandidaat. Koersend op een hoge klanttevredenheid.

Ambitieus en professioneel

Wij zijn een organisatie met een ambitieuze doelstelling; een landelijk netwerk opbouwen met 60 franchisenemers binnen een tijdbestek van 2 jaar. Een netwerk dat plaats biedt aan zelfstandige ondernemers die hun eigen business runnen. Gedreven mannen en vrouwen. Bewezen zakelijke netwerkers en professionals die onze kwaliteitsnaam kunnen dragen. Alleen de allerbesten.

Ons succes is jouw succes!

Select & Match hanteert een uitgekiende formule. Worden wij franchisepartners, dan ondersteunen wij jou met een uitgebreid pakket aan diensten en faciliteiten. In ruil voor een financiële bijdrage, voornamelijk winst-gerelateerd. Wij zijn gericht op een lange-termijn samenwerking, waarin alle partijen profiteren. Een absolute win-win situatie. Een gedeeld succes.

Is het starten van een eigen arbeidsbemiddelingsbureau iets voor jou? Lees dan verder of jij matcht met het franchiseprofiel van select & match. Wil je liever een persoonlijke toelichting, bel of mail ons voor een afspraak.

Onze vestigingen

Vestigingen

Hoofdkantoor
Directie: Jan Krekt
Lylantse Plein 1, unit 0.25
2908 LH Capelle a/d IJssel
088 - 23 56 900
info@selectenmatch.nl

Vestiging Amsterdam
Manager: Joep Zijp
Wilhelminastraat 214-L
1054 WV Amsterdam
088 - 23 56 959
j.zijp@selectenmatch.nl

Vestiging Spijkenisse
Manager: A. Cronie
DC Meesstraat 26
3201 RA Spijkenisse
088 - 23 56 922
a.cronie@selectenmatch.nl

Vestiging Drenthe
Manager: J. Veenstra
Kwekebos 312
7823 LN Emmen
088 - 23 56 958
j.veenstra@selectenmatch.nl

Interesse om aan de slag te gaan?

Neem contact op!