Jouw eigen arbeidsbemiddelingsbureau met onze steun!

Ondernemer worden in arbeidsbemiddeling. Met een beperkte investering, zonder administratieve rompslomp en alle tools binnen bereik waarover grote organisaties beschikken. Of het nu gaat om marketing & communicatie, actuele softwareapplicaties of juridische en fiscale kennis; Select & Match ondersteunt zijn franchisenemers. Wij bieden je daarbij een netwerk van professionele collega's en een uitgekiend trainingsaanbod. Een reeks van assets waarmee jij de kans op succesvol ondernemerschap aanzienlijk vergroot.

Het nieuwe werken

De formule van Select & match volgt de laatste trend. Dat betekent, dat je zelfstandig je eigen bedrijf runt. Vanuit huis en op tijden die jou schikken, met ondersteuning van ons hoofdkantoor, zodat je volledig kunt focussen op je commerciële activiteiten. Je bedient een door jou gekozen exclusieve branche in een door jou gekozen provincie, waar je opdrachten op het gebied van arbeidsbemiddeling verkoopt. Je onderhoudt relaties met opdrachtgevers en medewerkers, verzorgt de werving & selectie van kandidaten en plaatst en begeleidt deze. Ook initieer je marketingactiviteiten binnen jouw verzorgingsgebied.

Kwaliteitsmerk met ambitie

Onze doelen zijn ambitieus. Select & match streeft een landelijke dekking na met 60 franchisenemers. En dat in 2 jaar. Met alleen de allerbesten. Want arbeidsbemiddeling is een vak, en we vinden dat we dat vak net even beter uitoefenen dan anderen. Integer in het contact met opdrachtgever en kandidaat. Betrouwbaar in onze afspraken en met klanttevredenheid voorop. Daarom gaan wij alleen in zee met de allerbeste franchisenemers, die wij aanscherpen en ondersteunen met een uitgebreid aanbod aan opleiding en coaching.

Wil jij je eigen arbeidsbemiddelingsbureau starten? En zoek jij aansluiting bij een franchisenetwerk van en voor gedreven ondernemers? Lees dan verder of jij matcht met het franchisenemersprofiel van Select & Match.

Onze vestigingen

Vestigingen

Hoofdkantoor
Directie: Jan Krekt
Lylantse Plein 1, unit 0.25
2908 LH Capelle a/d IJssel
088 - 23 56 900
info@selectenmatch.nl

Vestiging Amsterdam
Manager: Joep Zijp
Wilhelminastraat 214-L
1054 WV Amsterdam
088 - 23 56 959
j.zijp@selectenmatch.nl

Vestiging Spijkenisse
Manager: A. Cronie
DC Meesstraat 26
3201 RA Spijkenisse
088 - 23 56 922
a.cronie@selectenmatch.nl

Vestiging Drenthe
Manager: J. Veenstra
Kwekebos 312
7823 LN Emmen
088 - 23 56 958
j.veenstra@selectenmatch.nl

Interesse om aan de slag te gaan?

Neem contact op!