HR op afstand

Werving en Selectie

Select & Match verzorgt de werving en selectie van kandidaten voor een functie binnen uw organisatie. Wanneer u niet zelf over een HR medewerker beschikt of veel te druk bent met uw dagelijkse werk, kunnen wij u veel werk uit handen nemen door de werving en selectie voor u te verzorgen. Door niet alleen de beste drie geselecteerde kandidaten een test te laten doen maar vooraf alle sollicitanten te testen, kunnen we een betere keus voor u maken.

Pay roll service

In deze roerige economische tijden kan het plezierig zijn op goede medewerkers te kunnen rekenen, maar deze niet op uw loonkosten te laten drukken. Pay roll service neemt de lasten van uw schouders door uw medewerkers op een “eigen” loonlijst te zetten. Zo kunt u direct aan het werk en heeft u geen werkgeversafdracht.

Detachering

Goede medewerkers die u graag op projectbasis wilt inzetten maar niet in vaste dienst wilt nemen, kunnen via Select & Match worden gedetacheerd. Het voordeel voor u; de juiste mensen aan het werk maar geen werkgeversafdrachten.

Uitzenden

Select & Match zorgt ervoor dat u de juiste kandidaat voor uw tijdelijke vacature krijgt. Door de unieke selectieprocedure, waarbij profielen van de kandidaat en uw bedrijf en functie worden gematched, zijn wij in staat binnen korte tijd de juiste kandidaat te plaatsen.

Werken en leren

Veel schoolverlaters zijn op zoek naar passend werk maar hebben hun opleiding nog niet afgerond. Voor deze kandidaten bestaat het duale traject waarbij werken en leren naast elkaar lopen. Select & Match beschikt door haar grote netwerk over werkplekken met uitzicht op een vaste baan.

Re-integratie

Een waardevolle bijdrage leveren in het arbeidsproces geeft deelnemers aan een re-integratie traject de eigenwaarde die het verschil maakt tussen aan de zijlijn staan of meedoen. Re-integratie is voor veel mensen het uitzicht op een zinvolle invulling van hun werkzaam leven. Select & Match kan u behulpzaam zijn in het begeleiden van het traject en zorgen voor de perfecte match.

Onze vestigingen

Vestigingen

Hoofdkantoor
Directie: Jan Krekt
Lylantse Plein 1, unit 0.25
2908 LH Capelle a/d IJssel
088 - 23 56 900
info@selectenmatch.nl

Vestiging Amsterdam
Manager: Joep Zijp
Wilhelminastraat 214-L
1054 WV Amsterdam
088 - 23 56 959
j.zijp@selectenmatch.nl

Vestiging Spijkenisse
Manager: A. Cronie
DC Meesstraat 26
3201 RA Spijkenisse
088 - 23 56 922
a.cronie@selectenmatch.nl

Vestiging Drenthe
Manager: J. Veenstra
Kwekebos 312
7823 LN Emmen
088 - 23 56 958
j.veenstra@selectenmatch.nl

Interesse om aan de slag te gaan?

Neem contact op!